Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi arayı açtı, reytinglerde yeni bir başarı daha kazandı!

Camdaki Kız dizisi arayı açtı, reytinglerde yeni bir başarı daha kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi çok başarılı bir çıkış yaşıyor… Kanal D ekranında yayınlanan dizinin hikayesi izleyenleri o kadar çok merak ettiriyor ki, her perşembe akşamı reytinglerde müthiş sonuçlar geliyor.

Bu sezon iki haneli oranlara yükselme başarısını ilk gösteren yapım Camdaki Kız olmuştu. Dizi 18. bölümü ile 4 Kasım akşamı bir ilki daha başardı. Bu sezon iki haneli oranlara yükselme başarısını Gönül Dağı ve Teşkilat isimli TRT1 dizileri de başardı.

Ancak Camdaki Kız iki farklı kategoride de iki haneli oranlara çıkabilen ilk dizi oldu. Geçen sezon bu başarıyı birçok dizi yakalayabiliyordu. Ancak bu sezon bunu başarmak artık çok daha zorlaştı. İzleyici sayısının azalma yaşaması nedeniyle reytinglerde iki haneli oranlara çıkmak artık neredeyse imkansız hale geldi…

Camdaki Kız dizisi 18. bölümü ile hem AB hem de ABC1 grubunda iki haneli oranlara çıkarak muhteşem bir sonuç oldu. Dizi tüm kişilerde de çok iyi durumda ama oranlar hala iki haneli rakamların biraz gerisinde seyrediyor.