Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi için söylenebilecek en güzel iltifat!

Camdaki Kız dizisi için söylenebilecek en güzel iltifat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu ve ilk sezon geride kaldı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisini başrolde buluşturan dizinin ilk 9 bölümlük performansı muhteşem oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan alınan aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, dizi hayranlarını da adeta mest etti.

Hem izleyici ilgisi hem de yüksek reytingleri ile göz dolduran dizinin ikinci sezonunun da çok etkileyici olması bekleniyor… Camdaki Kız dizisine bugüne kadar birçok iltifat yapıldı. Dizinin hem hikaye hem de oyunculuk performansları noktasında farklı, güçlü bir sunumu var… Bu sunum da milyonları fazlası ile etkiledi ve akıllarda da Camdaki Kız dizisinin birçok sahnesi kaldı.

Diziyle ilgili yapılan iltifatlardan birisi de Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi. Belki de ortaya konulan emeği en iyi anlatan iltifatlardan birisiydi bu.

Koloğlu, “Camdaki Kız, bir görsel emek abidesi” ifadesini kullandı. Gerçekten de diziyi çok güzel anlatan bir iltifat oldu.

Camdaki Kız dizisi için söylenebilecek en güzel iltifat! 7

Dizinin yapımcısı Onur Güvenatam’ı da öven Koloğlu, “Yaşamında giyiminde titiz bir isimdir. Yaptığı işlerde dekor kostüm anlamında en iyisini ister” diye söylediler Onur Güvenatam için” satırlarını da değerlendirme yazısında okuyucularına sundu.

Camdaki Kız dizisinin başarısında Güvenatam’ın büyük etkisi olduğunun altını da çizen Koloğlu, şu sözleriyle de diziye olan hayranlığını da aktarmış oldu:

“Koroğlu ve İpekoğlu Aileleri’nin köşk ve konakları, izleyenin dikkatinden kaçmamıştır. Titiz bir çalışma ve özenli seçim sanki ‘beni gör’ diye bağırıyor. Sanat yönetmeni Murat Güney. Şu an ‘Masumlar Apartmanı’ da onun kaleminden çıkıyor. Çağan Irmak gözdesidir Güney; şimdilerde Onur Güvenatam’ın… ‘Camdaki Kız’ sanırım, onun başat eserlerinden biri olmuştur. Projede yanında başka isimler daha var: Aylin Rahşan Telli ve Dery Doğan. Bu ekip, olağanüstü etkili dizi mekanlarını yaratttılar.”