Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde senaristler öyle bir şey yaptı ki, tam bir ters köşe oldu!

Camdaki Kız dizisinde senaristler öyle bir şey yaptı ki, tam bir ters köşe oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Elde ettiği yüksek reyting oranları ile çok konuşulan dizinin 20. yeni bölümünde çok farklı gelişmeler yaşanacak ve izleyiciler de gördüklerine çok şaşıracak.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin büyük bir değişim içine girdiğini göreceksiniz. Silik bir kişilik olan Nalan gidecek, yerine alımlı bir sosyetik güzel gelecek. Sedat konusundaki sorunların ardından Nalan, annesi Feride’nin verdiği taktiği uygulayacak. Artık güzelliğini konuşturacak olan Nalan herkesi şaşırtarak sosyetenin gücünü kullanacak.

Camdaki Kız senaristleri 20. yeni bölümde adeta bir ters köşe yapacak. Şimdiye kadar silik bir görüntüde olan Nalan’ın artık gözleri açıldı. Nalan’ın yeni bir kimlik ve yeni bir tarz ile dizinin ilerleyen haftalarında izleyicileri çok şaşırtacağı da 20. bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Artık, Nalan’ı kaybetme korkusunu Sedat yaşayacak. Senaristlerin karaktere yeni bir boyut kazandırması hikayenin devamlılığı için çok iyi bir gelişme oldu. Kabuklarını kıran Nalan artık bambaşka bir dünyanın kapısından içeriye giriyor. 18 Kasım Perşembe akşamı herkes şaşkınlığa uğrayacak.

Camdaki Kız 20. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Nalan, Cana’yla yüzleşecek mi? Sedat’ın geri dönüşüyle Koroğlu Konağı’nda fırtınalar kopar. Nalan, Feride’nin emriyle artık bambaşka biri olmaya başlar. Muzo ise büyük bir sırrı saklamak için söz verir. Cana ve Nalan karşı karşıya gelecekler mi?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!