Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor!

Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen kış yayınlanmaya başlamasından bu yana her cumartesi akşamı izleyiciyi ekrana kitlemeyi başaran dizisi Kardeşlerim’de heyecan dozajı giderek artıyor. Cumartesi akşamı yayınlanan bölüm ve bir sonraki bölümün tanıtımı izleyici iyice gerdi. Tanıtımda Kadir’in öldüğü yönünde ipuçları verilirken bu durum Kardeşlerim izleyicisini iyice gerdi.

Anne ve babalarını arka arkaya kaybettikten sonra kimsesiz kalan dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamı 28. bölümüyle ekrana geldi. Özellikle genç oyuncuları sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi her hafta sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 15

Kardeşlerim dizisinin geçtiğimiz Cumartesi akşamı yayınlanan 28. bölümünde büyük gerçek ortaya çıkmış ve Kadir, anne ile babasının Akif yüzünden öldüğünü öğrenmişti. Yeni bölümün tanıtımında da Kadir’in kaza geçirdiği ve hayatını kaybettiği gösteriliyor.

Bu durum izleyicinin çok büyük tepkisine yol açtı. Kardeşlerim dizisinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Kadir ölümünü kesinlikle kabul etmeyeceklerini, Kadir giderse diziyi izlemeyi bırakacaklarını söyledi.

Bir izleyici tepkisini şu sözlerle dil getirdi: “Eğer Kadir öldüyse bence bütün fandomlar için dizi bitmiştir. İzleyiciniz kalmadı tebrikler.”

Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 16

Bir başka izleyici ise başrol oyuncusunun ölmeyeceğine dikkat çekti ve “Başrol oyuncu ölür mü? Aşırı saçma yani Kadir gercekten ölürse pes. Fragmana baktığımda ben şok oldum, kendime gelemedim resmen. İnşallah ölmez, ölürse de saçma”

Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 17

Bir başka izleyicinin de gözünden çok önemli bir ayrıntı kaçmamıştı. İzleyici ayrıntıya şöyle dikkat çekti: “Kadir ölmedi, fragmanın 25. saniyesinde kızın arkasında duruyor. Ceketinden taniyabilirsiniz. Fragmanı öyle göstermişler sadece. Ağlamaları da babasının öldürüldüğünü öğrendikleri için bilginize.”

Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 18

İzleyicilerin yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 19 Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 20 Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 21 Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 22 Kardeşlerim dizisi hayranları panikte! İzleyici “Eğer o giderse biz de gideriz” diyor! 23