Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde şoke eden bitirme kararı!

Camdaki Kız dizisinde şoke eden bitirme kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en iyi dizilerinden olan Camdaki Kız, geçen yıl elde ettiği başarının da üzerine çıktı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi tüm kategorilerde birincilikleri almayı da hak ediyor… Haftalardar süren heyecanlı gidişat yeni bölümler ile izleyicileri daha da meraklendırıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız, son yılların en etkili hikayelerinden birisi olarak öne çıktı. Başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun da karakterlerini adeta yaşayan şekilde performans sergilemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Camdaki Kız dızısının 18 bölümü geride kaldı. 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 19. bölümünde ise herkesi büyük bir şok bekliyor. Sedat, sonunda Nalan’a duymak istemediği sözleri söyleyerek onu kendisinden uzaklaştıracak.

Sedat diyor ki; “Benim gibi birisiyle yaşarsan, yanımda yaşlanırsan, sana çok yazık olur. En mantıklısı yok yakın iken bitirmek.”

Camdaki Kız dizisinde şoke eden bitirme kararı! 7

Nalan’ın hayalleri Sedat ile gerçekleşmeyecek. Yol yakınken ayrılması en iyi karar olur. Tabii dizide neler olacağını kimse bilmiyor. Nalan, ne karar alacak, nasıl hareket edecek bunlar çok merak ediliyor.

Ancak Sedat’ın ayrılık kararı ve kendisinden bir şey olmayacağını söylemesi de önemli bir adım. Sonuçta Nalan gerçekleri öğrendi ve artık kendi yolunu çizmesi için de bir fırsatı var.

Sedat, Nalan’ı terk etti. Şimdi işler daha da karıştı. Bakalım Nalan ve annesi Feride bu durumun karşısında neler yapacaklar?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi 19. bölümünde ayrılığın izlerini bulacaksınız. İşte dizinin yeni bölümünden yeni fragman: