Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin çok iddialı dizisinde büyük değişimin sırrı ortaya çıktı!

Kanal D’nin çok iddialı dizisinde büyük değişimin sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde yaşanan değişimlerin farkında mısınız?

Dizinin ikinci sezonunda eleştiri almaya başlayan bir hikaye var. Özellikle Cavidan karakterinin fazla öne çıkartılması ve yaptıklarını pek de diziye yakıştırmayanlar var. Tabii ki bu karakteri çok seven ve onun öne çıkmasından memnun olanlar da bulunuyor. Cavidan’ın yanı sıra dizinin hikayesinde sönük kalan Aras karakteri de eleştirildi.

Asya’nın, daha ne olduğunu bile bilmeden Aras ile yakınlaşması izleyicinin hoşuna gitmedi. Şimdi ise hikayeye Aslı Orcan’ın canlandırdığı Leyla karakteri giriş yaptı. 37. bölümde gördüğümüz Leyla karakteri hikayede her şeyi değiştirecek birisi olacak.

Peki Sadakatsiz dizisinde ilk sezondan ikinci sezona yaşanan bu büyük hikaye dönüşümünün sırrı ne?

Bu sırrı da gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı… Dizinin senaryo ekibi ile Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy arasında gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

İlk sezonda hikayeyi yazan senaristler ile Fatih Aksoy arasında yaşanan gerilimden sonra senaryo grubunun tamamen değiştirildiği ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezondaki değişiminin altında da bu durum yatıyor. Şu anda Sadakatsiz dizisini yazan ekipte şu isimler yer alıyor: Arzu Daştan Mutlu, Gamze Arslan, Mustafa Mutlu ve Nuriye Bilici.