Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde yeni karar sert oldu, artık geriye dönüş yok!

Camdaki Kız dizisinde yeni karar sert oldu, artık geriye dönüş yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanıyor. Her bölümü ile izleyicilerini derinden etkileyen dizide, hızlı akan bir senaryo var. Bu durum diziye olan sadakati artırıyor ve reytinglerin de çok yüksek gelmesini sağlıyor.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesinde Nalan’ın aldığı yeni karar hem sert olacak hem de gidişatı değiştirecek. İzleyicilerin bir süredir Nalan karakterinin kendi ayakları üzerinde duran bir duruma gelmesi yönündeki istekleri gerçekleşiyor.

Fragmana yansıyan görüntülerde Nalan’ın şu sözleri çok dikkat çekiyor: “Sanki büyük bir fırtına kopmuş da her şeyin ortasında yapayalnız, küçücük kalmış gibi hissediyorum. Nasıl hissettiğimi bilmiyormuşum. Ama tek bildiğim, bir köşede oturup ağlamayacağım. Artık yeter…”

Artık ayağa kalkma vaktinin geldiğini anlayan Nalan büyük bir karar verdi. Şimdi bu kararın yansımaları hikayeyi değiştirecek.

Camdaki Kız dizisinde yeni karar sert oldu, artık geriye dönüş yok! 7

Nalan gerçek annesi ile ilgili sırların açığa çıkması ile birlikte hayatının en önemli kararını alacak. Nalan’ın bu kararı hem sert hem de çevresindekiler için gidişatı değiştirecek.

Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride karakterinin gözyaşı dökeceği anlar da geldi… Nalan’ı kaybetme noktasına gelen Feride bu duruma katlanamıyor.

Nalan ise artık bambaşka birisi olacak. Sedat’ın karşısına çok farklı bir kişi olarak çıkacak olan Nalan, artık oyun belirleyen ve yönlendiren kişi olarak hikayede yerini alacak. Peki Nalan ne yapacak? Detayları yeni bölümde bulacaksınız.

Bu büyük değişim Camdaki Kız dizisinin 24. yeni bölümünde gerçekleşecek. Yeni bölümden yeni görüntüler yayınlandı ve olayların hem hızlı akışı hem de etkileyiciliği yine kendisini belli ediyor.

Camdaki Kız dizisinin 16 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 24. bölümünde Nalan yeni bir şokla karşı karşıya!

Feride, sakladığı sırların bedelini öderken Nalan güçlü durmaya kararlıdır. Diğer taraftan Koroğlu Ailesi büyük bir krizin içine düşmüştür. Rafet başta olmak üzere tüm aile krize çözüm bulmaya çalışırken, Sedat yine tehlikeli bir durumunun içine düşer.