Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde gereksiz sahne yok, senaryo ve oyuncular harika!

Sadakatsiz dizisinde gereksiz sahne yok, senaryo ve oyuncular harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çarşamba akşamları yayınlandığı Sadakatsiz dizisi ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor. Senaryosundan çekim kalitesine kadar her detayın titiz bir şekilde işlendiği dizide, oyuncular da üstün performans sergiliyor.

Sadakatsiz dizisine izleyicilerin de yoğun ilgisi devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizi sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Dizi hayranlarının olumlu yorumları da sosyal medyadaki etkileşimlerin artmasını sağlıyor.

Dizi hayranları beğenilerini şu sözlerle ifade ediyor: “Senaristi, çekim ekibi, oyuncuları gönülden tebrik ediyorum. Senaryosu, müzikleri, tek gereksiz sahnesi olmamasıyla mükemmel bir dizi.”

Sadakatsiz 43. bölümüyle 15 Aralık Çarşamba akşamı ekranda yer almaya devam edecek. Aras’ın evlilik teklifi ettiği sırada ortaya çıkan Ali ve Volkan, Asya’yı zora sokuyor! Ali’nin bu ilişkiye olan tepkisi üzerine çıkmaza giren Asya, tam Aras’ın teklifine cevap verecekken beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıya kalıyor!

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!