Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ilk sezon bitiyor ama ikinci sezon başlamadan büyük bomba patlatacak!

Camdaki Kız ilk sezon bitiyor ama ikinci sezon başlamadan büyük bomba patlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi de kuşkusuz ki Camdaki Kız dizisi oldu. Başladığı günden itibaren reytinglerde hatırı sayılır oranlar elde eden, atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan birinciliği AB ve ABC1 kategorilerinde devralan bir yapımdan bahsediyoruz.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin çok başarılı bir uyum sergiledikleri dizide, Enis Arıkan’ın sürpriz bir karakter ile yer alması ve Nur Sürer’in de harika Feride performansları dikkat çeken detaylardandı. Camdaki Kız ilk sezonunu bu akşam yayınlanacak olan 9. bölüm ile tamamlayacak.

Ancak ikinci sezon başlamadan önce bazı bombaların yaz arasında patlayacağına yönelik işaretler çok güçlü. Dizinin yeni sezonda yeni isimlerle güçlenmesi, iddialı oyuncuların hikayeye farklı karakterlerle katılması bekleniyor.

Yaz arasında Camdaki Kız dizisiyle ilgili birçok kulis bilgisinin gelmesi muhtemel. Bu kulis bilgilerinden birisi de Hayri karakteri üzerinden paylaşılmaya başlandı bile.

Karakteri kimin canlandıracağı konusunda bazı tahminler yapılıyor. 9. bölümde ortaya çıkacak olan Hayri karakterini kimin canlandıracağı konusu var ki, birçok önemli isim bu karakter için konuşuluyor.

Sezon finalinde yüzü görünmeyecek olan Hayri için Uraz Kaygılaroğlu ismi geçmişti. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş farklı isimleri de ortaya attı. Erkan Kolçak Köstendil ve Burak Deniz isimlerinin de konuşulduğu ortaya çıktı.

Henüz Hayri karakterinin kime gideceği belli değil ama ikinci sezon öncesinde netleşecektir.