Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil’in ismi Kanal D dizisi için geçiyor!

Erkan Kolçak Köstendil’in ismi Kanal D dizisi için geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında bu sezonun başarılı yapımlarından olan Camdaki Kız dizisi ilk 9 bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamlıyor. Dizinin bu akşam 9. bölümünü izleyebileceksiniz. Yaz arası verecek olan dizinin ekibi büyük bir başarı kazandı ve sette de bu başarının gururu var. AB ve ABC1 kategorilerinde perşembe akşamının zirvesini ele geçiren Camdaki Kız’ın ikinci sezonu da daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yaz arası vererek hayranlarından 3 ay uzakta kalacak olan dizinin Eylül’de yeniden dönüş yapması bekleniyor. Yeni sezonda ise farklı karakterler ve yeni isimlerle Camdaki Kız’ın daha etkileyici olması beklentisi yüksek. 9. bölümde yüzü görünmeyecek olan Hayri karakterini kimin canlandıracağı konusu da var. Burak Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ismi bu karakter için geçmekteydi.

Hayri rolü için Erkan Kolçak Köstendil’in adının da konuşulduğu belirtiliyor. Karakter önümüzdeki sezonun hakkında en çok konuşulacak karakterlerinden birisi olacak. Köstendil, 4 sezonluk Çukur macerasını geçtiğimiz gün tamamladı.

Vartolu Sadettin olarak ekranda iz bırakan Erkan Kolçak Köstendil, sezon başında ise yorulduğu ve ailesi ile ilgilenmek istediği için bir süre Çukur’a ara vermişti.

Oyuncunun hayranları yeni projelerini heyecanla bekliyor. Ancak henüz ortada bir anlaşma yok. Sadece kulis bilgilerinde Camdaki Kız dizisinin Hayri karakteri içen Köstendil’in adının da geçtiği bilgisi var. Oyuncunun nasıl bir karar alacağı ve yeni sezonda ekranda olup olmayacağı yakında ortaya çıkacaktır. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.