Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız sezon finalinde gördüklerinize inanamayacaksınız!

Camdaki Kız sezon finalinde gördüklerinize inanamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Camdaki Kız ekrana ara veriyor. İlk 8 bölümü çok beğenilen dizinin 9. bölümü sezon finali olacak. 10 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak olan sezon finalinde izleyicileri şaşırtacak gelişmeler var.

Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride karakterindeki yumuşama ve kızı Nalan’a karşı sevgi gösteri olarak tanımlanan halleri izleyenleri fazlası ile şaşırtacak. Nalan’ın mutlu olmasını dileyen Feride hanım kendi mutsuzluğunu onun yaşamasını istemiyor. İşte bu noktada Camdaki Kız hayranlarını çok şaşırtan bir bölüm geldiğini söyleyebiliriz.

Burcu Biricik’in muhteşem performansı, Feyyaz Şerifoğlu ile uyumu izleyicileri ekran başına toplamaya devam edecek. Ancak Camdaki Kız dizisi yaz arası veriyor. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan dizi, 3 aylık aranın ardından Eylül’de yeniden ekranda olacak.

Camdaki Kız sezon finalinde gördüklerinize inanamayacaksınız! 7

Peki sezon finalinde neler yaşanacak? Camdaki Kız 9. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan ve Sedat sonunda evleniyor!

Sedat ve Nalan’ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan’a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir.

Düğün bile olsa Cana Sedat’ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.

Camdaki Kız sezon finaliyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!