Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk’ı hatırlatan Kanal D’den yeni romantik komedi dizisi geliyor!

Afili Aşk’ı hatırlatan Kanal D’den yeni romantik komedi dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları artık Aşkın Tarifi isimli yeni bir dizi var. Geçtiğimiz gün ilk bölümü yayınlanan dizinin başrolünde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk bulunuyor. İkilinin başarılı uyumu ve yüksek enerjileri ilk bölümde de kendisini gösterdi.

Kanal D şimdide ikinci yazlık dizisini izleyicilerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Baht Oyunu isimli yapım 9 Haziran Salı akşamı yani bu akşam saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. İlk bölüm büyük merakla bekleniyor. Dizi hayranları fragmanlara bakarak yapımın Afili Aşk’ın bir benzeri olduğuna yönelik birçok yorumda bulundu.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” fragmanları ile dikkat çeken bir dizi oldu. Sosyal medyada bir dizi hayranı, “Afili aşkla aynı, jenerik müziği bile sadece sözlerini değiştirmişler” diye yorum bıraktı. Hayranlar projenin güzel bir iş olacağına yönelik hissiyatlarını da yorumlarına yansıtıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu dizisi artık her salı akşamı ekrandaki yerini alacak.