Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız sezon finalinden yeni tanıtım geldi! Tüyleriniz diken diken olacak!

Camdaki Kız sezon finalinden yeni tanıtım geldi! Tüyleriniz diken diken olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve Kanal D’de ekrana gelmeye başladığından beri reytingleri silip süpüren Camdaki Kız dizisi bu akşam sezon finaliyle ekrana gelecek. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı dizinin sezon finalinden gelen yeni tanıtım, finalin beklenenden de çarpıcı olacağını ortaya koyuyor.

Final bölümü için ilk tanıtım birkaç gün önce paylaşılmıştı. Ancak ikinci tanıtımdaki ayrıntılar o kadar çarpıcı ki görünüşe göre izleyici sezon finalini büyük bir yürek çarpıntısıyla izleyecek.

Sezon finalinin ikinci tanıtımında Nalan’ın babasının “Sana gerçekleri daha önce söylemeliydik, çok pişmanım kızım” demesi, tam nikah öncesi Cana ve Sedat’ın ateşli anları, Feride’nin Cana’yı çok sert bir şekilde tehdit etmesi, gerdek gecesi korkarak odadan kaçan ve annesinin odasının kapısına dayanan Nalan’ın suratına kapının kapanması tanıtımda dikkat çeken ve heyecan dozunu çok artıracağa benzeyen ayrıntılardan birkaç tanesi.

Camdaki Kız sezon finalinden yeni tanıtım geldi! Tüyleriniz diken diken olacak! 7

Fragmanın en sonunda küçük bir ayrıntı daha var ki o da dizinin yeni sezonunda yeni bir karakterin karşımıza çıkacağının işareti. Annesinin odasının kapısını kızının suratına kapatmasıyla yıkılan Nalan’a bir otel görevlisi yardım ediyor. Sadece yaka kartında adını gördüğümüz Hayri’nin önümüzdeki sezonda senaryoyu baştan sona etkileyecek bir karakter olacağı anlaşılıyor.

Her bölümde yaşanan gerginliklerle izleyicinin sınırını zorlamayı başaran dizi yarın akşam yayınlanacak 9. bölümle sezon finali yapacak.

İşte Camdaki Kız’ın 9. bölümünden gelen ikinci tanıtım.