Ana sayfa Sosyal Medya Bugün büyük gün! Cam Tavanlar-Sen Çal Kapımı savaşının kazananı belli olacak!

Bugün büyük gün! Cam Tavanlar-Sen Çal Kapımı savaşının kazananı belli olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bu akşamın hem izleyiciler hem de iki dizinin yapımcıları için önemi çok büyük. Çünkü büyük bir iddiayla gelen Cam Tavanlar dizisiyle ikinci sezonuna bomba gibi başlamaya hazırlanan Sen Çal Kapımı bu akşam ilk bölümleriyle aynı saatte ekranda olacak. Bakalım iki dizinin savaşında kazanan kim olacak?

Her iki dizinin ne aynı akşama konulması, iki diziyi de büyük bir merakla bekleyen izleyicide büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Bazı izleyiciler ne izleyecekleri konusunda kararsız kalırken bazıları Sen Çal Kapımı’dan kesinlikle vaz geçmeyeceğini söylemişti.

İki iddialı diziyi aynı güne koymak yapım şirketleri ve kanallar açısından çok stresli bir durum. Açıkçası bir meydan savaşı ilanı.

Bugün büyük gün! Cam Tavanlar-Sen Çal Kapımı savaşının kazananı belli olacak! 8

Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 11 bölümlük performansıyla ekrana veda sürecine giriyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı dizi 50. bölümde ekranlara veda edecek. Dizinin yeni sezonunda Eda ve Serkan’ın beş yıl sonraki hayatını izleyeceğiz. Üstelik ortada bir de kız çocuğu vardır.

Bugün büyük gün! Cam Tavanlar-Sen Çal Kapımı savaşının kazananı belli olacak! 9

Son derece iddialı bir yapım olarak gelen Cam Tavanlar da farklı konusuyla dikkat çekiyor. Renkli hikayesiyle izleyicilerin içini ısıtacak dizinin yayınlanan tanıtımında Leyla ve Cem’in aşk hikayesinden kesitler sunuluyor. İkilinin iş dünyasında gireceği çetin yarış heyecan yaratırken bu yarışta kimin galip geleceği ise şimdiden büyük merak konusu oluyor.

Başrollerde yer alan Bensu Soral’la Kubilay Aka’nın nasıl bir çift olacağı da büyük merak konusu. Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

Sen Çal Kapımı bu akşam Fox TV’de, Cam Tavanlar da Show TV’de saat 20:00’de başlayacak. Bakalım bu savaşın galibi kim olacak?