Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da gizli bir ruh hastası var! Yüsra Develi akıllı bir tercih yaptı!

Camdaki Kız’da gizli bir ruh hastası var! Yüsra Develi akıllı bir tercih yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde geçen 15 yılın ardından Yüsra Geyik, 15. sezon sonunda yapımdan ayrıldı. Zeliha karakteri ile uzun yıllar izleyicilerin karşısında olan genç oyuncu yeni roller canlandırmak için yapıma veda etti.

Yüsra Geyik, akıllı bir dizi tercihi yaparak Camdaki Kız’ın hikayesine dahil oldu. Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan ile partner olan Yüsra Geyik, hikayeye Melisa karakteri ile katıldı.

Muzo’nun Nalan’a benzetmeye çalıştığı yalancı sevgilisi Melisa, 20. bölümde izleyici karşısına çıktı. Hikayede Melisa ile Nalan ve Sedat’ın tanışma sahnesi de dikkat çekiciydi.

Yüsra Geyik’i uzun yıllar sonra çok farklı bir rolde gören izleyiciler de hem şaşırdı hem de oyuncuya yeni yolculuğunda başarı dileğinde bulundu.

Camdaki Kız'da gizli bir ruh hastası var! Yüsra Develi akıllı bir tercih yaptı! 1

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Yüsra Geyik’in doğru bir dizi tercihi yaptığına yönelik ifadeler vardı.

Muzo karakterinin de psikopat olduğuna yönelik yorumlarda bulunan dizi hayranları, “Dizideki herkes mi ruh hastası olur?” diye yorum yaptı.

Dizinin manyaklar ve ruh hastaları ile dolu olduğuna yönelik ifadeler kullanan izleyiciler, Muzo’nun bu yaptığının bir saçmalık olduğunu ifade ediyorlar.

Camdaki Kız'da gizli bir ruh hastası var! Yüsra Develi akıllı bir tercih yaptı! 2

Bir dizi hayranı şu ifadeyi kullandı: “Gizli deli Muzo çıktı. Ailedeki herkes kafayı sıyırmış. Yakında alie boyu Kırmızı Oda dizisine yol gözükür.”

Kırmızı Oda dizisindeki psikiyatrist Doktor hanım daha önce Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı dizilerinde de yer aldı. OGM Pictures’in dizileri arasında böyle bir geçişkenlik var. Camdaki Kız da aynı yapım firmasının işi olduğu için benzer bir durum olursa şaşırmamak lazım.