Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu’ndan şaşırtan açıklama; Abartmıyoruz, gerçeği daha fena!

Camdaki Kız’ın yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu’ndan şaşırtan açıklama; Abartmıyoruz, gerçeği daha fena!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran ‘Camdaki Kız’ dizisi psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu’nun aynı adlı romanından televizyona uyarlandı ve gerçek bir yaşam hikayesinden kesitler sunuyor.

Kitaplarından, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Kırmızı Oda’, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Camdaki Kız’ gibi çok izlenen diziler çıkan Budayıcıoğlu, Bloomberg HT’de ekrana gelen Fatih Altaylı ile Bire Bir Programı’na konuk oldu.

Gülseren Buğdaycıoğlu, kitaplarından uyarlanan ve izlenme rekorları kıran dizilerle ilgili yaptığı açıklamalarla izleyiciyi de şaşırttı.

Camdaki Kız'ın yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu'ndan şaşırtan açıklama; Abartmıyoruz, gerçeği daha fena! 8

Kanal D’de yayınlanan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun baş rolü paylaştığı Camdaki Kız dizisiyle ilgili konuşan Gülseren Buğdaycıoğlu, ‘Camdaki Kız’da o kızın çektikleri asabımı bozuyor’ diyen Fatih Altaylı’ya verdiği yanıtla şaşırttı.

Ünlü psikiyatrist ve yazar, “O kızın geçmişte neler yaşadığını, gerçeği olduğu gibi gösterseydik , ‘Bu neymiş!’ dersiniz. Gerçeği daha da fena. Herkes abarttığımızı düşünüyor ama öyle değil” ifadeleriyle dikkat çekti.

Camdaki Kız'ın yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu'ndan şaşırtan açıklama; Abartmıyoruz, gerçeği daha fena! 9

“Kitabımı okuyan yapımcılar sık sık ‘bunu dizi yapalım’ teklifiyle geldiler. ‘İstanbullu Gelin’in çok sevilmesi ve Emmy adayı olması motivasyonumu artırdı diyen Buğdaycıoğlu, TV8’de yayınlanan ve Binnur Kaya’nın bir psikiyatristi canlandırdığı Kırmızı Oda dizisi için de şu ifadeleri kullandı.

“Kırmızı Oda’da benim çok çalışmam gerekiyor. Bir senaristin tek başına yazabileceği dizi değil. Binnur Kaya’ya ‘Böyle devam edersen seni kliniğe alacağım’ diyorum.”