Ana sayfa Dizi Haberleri Gülseren Budayıcıoğlu, Kral Kaybederse’nin son durumuyla ilgili bilgi verdi!

Gülseren Budayıcıoğlu, Kral Kaybederse’nin son durumuyla ilgili bilgi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son birkaç senedir televizyon kanallarının en çarpıcı dizilerinin hikayesine imza atan Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu dün akşam Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu. Budayıcıoğlu hikayelerinden oluşturulan dizileriyle ilgili çok önemli bilgiler verdi.

İstanbullu Gelin’le başlayan Gülseren Budayıcıoğlu fırtınası bugün hala devam eden Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız dizileriyle devam ediyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayelerinden derleyerek oluşturduğu kitaplarından uyarlanan diziler bugün TV kanallarında reyting birincisi olarak yerini alıyor.

Son zamanların en popüler isimlerinden biri haline gelen Gülseren Budayıcıoğlu dün akşam Fatih Altayla’nın programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu. Budayıcıoğlu’nun en çok merak edilen açıklamaları ise dizilerle ilgili olanlardı.

Gülseren Budayıcıoğlu, Kral Kaybederse'nin son durumuyla ilgili bilgi verdi! 7

Gülseren Budayıcıoğlu, Kırmızı Oda’ya Athena Gökhan’ın konuk oyuncu olarak katılacağını söyledi. Özoğuz; Kırmızı Oda’da uyku problemi çeken ve bu yüzden pek çok sıkıntıyla karşılaşan Dara karakterine hayat verecek. Budayıcıoğlu bu rol için Gökhan Özoğuz’u nasıl seçtiğini şöyle anlattı:

“Çok güzel bir hikaye vardı. Bunun tam Gökhan’a uygun olduğunu düşündüm. Gökhan’la rolü üzerine konuştuk. ‘Nasıl bir yatak odası yapalım sana?’ diye sordum sonra da hemen ekledim ‘Sen ahşap seversin. Perdelerin de koyu siyah stor olmalı’ dedim. Telefonu getirdi ve odasını gösterdi. ‘Hocam ben yokken siz burada geziyor musunuz?’ dedi. Psikiyatrist olunca dedektifliği öğreniyor insan.”

Gülseren Budayıcıoğlu, bir başka kitabı olan Kral Kaybederse’nin de dizi haline geleceğini söyledi. Bir aksilik olmazsa dizinin 2022 yılında yayınlanacağını ancak daha senaryosunun dahi ortada olmadığını sözlerine ekledi.