Ana sayfa Dizi Fragmanları Cemre Baysel’in mimiklerini ve komik hallerini görenler Baht Oyunu ikinci bölümünü sabırsızlıkla bekliyor!

Cemre Baysel’in mimiklerini ve komik hallerini görenler Baht Oyunu ikinci bölümünü sabırsızlıkla bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu isimli Kanal D’nin yazlık dizisi 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin başrolünde buluştuğu İdris Nebi Taşkan’ın da kadrosunda yer aldığı yeni yaz dizisi için yorumlar çok olumluydu…

Ramo dizisinde Fatoş olarak büyük çıkış yapan Cemre Baysel, bu sefer de Ada karakterinde çok beğenildi… Oyuncunun doğal halleri, mimikleri ve komik sahnelerdeki üstün performansı izleyicileri çok mutlu etti. Baht Oyunu dizisinin ikinci bölümünü Cemre Baysel’in performansı için çok merak ettiklerini belirten dizi hayranları, Ada ile Bora sahnelerini de komik ve eğlenceli buldu.

Cemre Baysel faktörü hemen diziye yansıdı ve sosyal medyada genç oyuncunun başarısını anlatan binlerce mesaj ile doldu. Övgüler üst üste gelirken, oyuncunun romantik komediler için vazgeçilmez birisi olmayı bu rolle sağlayabileceği değerlendirmesi de yapılıyor.

Kimi hayranlar 2019 – 2020 sezonunda yayınlanan Afili Aşk dizisine de benzettikleri Baht Oyunu, 22 Haziran Salı akşamı yeni bölümü ile ekranda olacak. Dizinin hayranları şimdiden heyecanlı bir bekleyiş içine girdi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte 2. bölümden ilk fragman ve detaylar:

Ada, Rüzgar’ı Tuğçe’ye kaptırmamak için ofiste çalışmaya başlıyor!

Bora, Ada’yı asistanı olarak işe alır. Rüzgar, Ada’nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince şaşırır. Ada’nın yaptığı sakarlıklar ise Bora’yı çileden çıkarır. Tuğçe’nin Ada ile olan mücadelesi, böylece başlamış olur. Ada, Rüzgar’ı tekrar elde edebilecek mi?

Baht Oyunu yeni bölümleriyle Salı akşamı Kanal D’de!