Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisi nasıl başlayacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi nasıl başlayacak?

tarafından ker_def

Aşk Mantık İntikam yaz ekranının en çok merak edilen romantik komedi hikayelerinin başında geliyor. 4 önemli genç oyuncunun başrolünde yer aldığı dizi Güney Kore yapımı Cunning Single Lady’nin yerli versiyonu olarak öne çıktı.

18 Haziran Cuma günü izleyicilerle buluşacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinde; Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’i izleyeceksiniz. Başrol oyuncularının çok iyi seçildiğini düşünen dizi hayranları Aşk Mantık İntikam’dan eğlenceli ve sürükleyici bir hikaye bekliyor. Dizinin fragmanları da olumlu yorumlar aldı. Peki dizi nasıl başlayacak ve ilk bölümde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi nasıl başlayacak? 7

Bazı detaylar ortaya çıktı ve fragmanı da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir.

Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir…

Dizide etkili bir oyuncu kadrosu da yer alıyor. Başrol oyuncuları dışında; Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz hikayede rol alan isimler olarak öne çıkıyor.