Ana sayfa Dizi Haberleri Ceylin ve Ilgaz’ın önünde büyük sınav var! Yargı dizisinde değişim rüzgarı!

Ceylin ve Ilgaz’ın önünde büyük sınav var! Yargı dizisinde değişim rüzgarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile göz dolduran Yargı dizisi, Kanal D’ye büyük moral oldu. Geçen sezon başlayan Sadakatsiz ve Camdaki Kız’ın başarılarının ardından bu sezon da Yargı dizisi Kanal D’nin yüzünü güldürdü.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken, senarist Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan hikaye de çok etkili bir şekilde devam ediyor.

Sema Ergenekon, izleyicileri farklı düşünmeye sevk eden hikaye açılımları ile Yargı dizisinin bugüne kadar geniş bir kitlenin desteğini almasını sağladı. Reytingleri çok iyi giden, birincilikler alan Yargı’da bir değişim rüzgarı da izleyeceğiz. Ceylin ve Ilgaz karakterlerinin aşk sınavı dizide adalet arayışının önüne geçebilir.

Ceylin ve Ilgaz karakterleri aşka doğru sancılı bir şekilde yürüyecek. Ancak onların yaşayacakları duygular ekran başındaki izleyicilere de çok duygusal anlar yaşatacak.

Yargı 12. yeni bölümde Ceylin ve Ilgaz’ın aşkı büyük bir sınavdan geçiyor!

Ilgaz’ın babası konusundaki itirafından sonra Ceylin çılgına döner. Dünyası adeta başına yıkılmıştır. Metin’in karşısına çıkarak bunun bedeli ödeteceğini söyler. Ilgaz ise aşkını kaybetmekten korkmaktadır. Ceylin’in de Ilgaz’ın da ruhları kaos içindedir.

5 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan diziden yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.