Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisi ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte son durum

Leyla ile Mecnun dizisi ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte son durum

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen Leyla ile Mecnun dizi ekibi, hayranları çok mutlu eden işlere imza attı. İlk sezonu çekilen ve yayınlanan dizi Exxen platformuna da büyük katkılar sağladı.

Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin ikinci sezon çekimleri de geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağını soran hayranlar için Exxen’in yılbaşı sürprizi hazırladığı ortaya çıktı.

Leyla İle Mecnun serüvenine devam etme kararı alan Exxen platformunda yılbaşında ikinci sezon heyecanı başlayacak. Ayrıca üçüncü sezon için de hazırlıkların yapıldığı ve Ocak ayında ekibin sete çıkabileceği belirtiliyor.

10’ar bölümlük sezonlar halinde hazırlanan Leyla ile Mecnun’un Exxen için toplam 6 sezon çekilmesinin planlandığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Acun Ilıcalı’nın girişimleri ile 10 yıl aradan sonra yeniden ekibin buluşması ve ortaya çıkan işin de çok güzel olması hikayenin devam etmesi yolunda karar alınmasına neden oldu. Dizinin oyuncuları da gelişmelerden memnun. İzleyiciler de yeni sezonları büyük bir merakla bekliyor.