Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok beğenilen Aşk Mantık İntikam dizisinde önemli bir sorunun yanıtı aranıyor!

Çok beğenilen Aşk Mantık İntikam dizisinde önemli bir sorunun yanıtı aranıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya başlayan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi başarılı ilk bölümün ardından yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisini başrolde buluşturan diziye ilgi büyük olmuştu. Hem sosyal medyada hem de reytinglerde iyi sonuçlar alarak başlayan Fox TV dizisi, ikinci bölümü ile de büyük bir sınav verecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinin reytinglerini yükseltip yükseltemeyeceği merakla bekleniyor. Genelde düşük başlayan yaz dizileri sonraki bölümlerde reytinglerini yükselterek iyi sonuçlar almaya başladı. Bu durum Aşk Mantık İntikam ile de devam edecek mi? İşte bu sorunun yanıtı aranıyor.

Çok beğenilen Aşk Mantık İntikam dizisinde önemli bir sorunun yanıtı aranıyor! 7

Aşk Mantık İntikam dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle: Ozan’ı tekrar etkileme planıyla şirkette çalışmaya başlayan Esra, daha ilk iş gününde planlarının sandığı kadar kolay gerçekleşmeyeceğini anlar. Ozan Esra’yı pes etmesi için zorlarken Esra da vazgeçmemek için direnir. Çağla ise Ozan’ın Esra’ya davranışlarını tuhaf bulup sorgulamaktadır. Ortağı olduğu şirkette babası yüzünden stajyer olarak çalışmaya başlayan Çınar, kendini ilk fırsatta kovdurmayı düşünürken Esra’nın da orada çalışmaya başladığını görüp çok sevinir.

Diğer yandan mahalleye geri dönen Zümrüt ile Menekşe arasındaki ezeli düşmanlık kaldığı yerden devam eder. Ekrem’in düşman ailenin kızı Elif’e aşık olması işleri iyice karıştırır. Zümrüt ise Ozan’ı mahalleden bir kızla evlendirirse, Esra tehlikesinden tamamen kurtulacağını düşünür.

Bütün bu olanlara çok sinirlenen Esra, abisi Ekrem’i de dahil ettiği bir planla Ozan’a bir ders vermeye karar verir. Ancak bu maceranın sonu büyük bir sürprizle sonuçlanacaktır…