Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen, yeni dizisindeki karakter ile büyük bir insanlık suçuna dikkati çekecek!

İlhan Şen, yeni dizisindeki karakter ile büyük bir insanlık suçuna dikkati çekecek!

tarafından ker_def

2018 yılından bu yana yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisiyle birlikte dünyanın birçok ülkesine ismini yaydı ve bugün tanınan bir oyuncu olarak birçok ülkede hayranı bulunuyor.

Safir gibi önemli bir aşk hikayesiyle de hayranlarını derinden etkileyen ünlü oyuncu, yakın zaman içinde çekimleri yapılacak olan yeni bir dizi ile dikkatleri üzerine çekecek.

İran yapımı olan 8 bölümlük yeni dizi projesinde anlatılacak olan hikaye, günümüz sosyal ve siyasi çekişmesine farklı bir bakış açısı katması bakımından da önemli olacak.

Afgan uyruklu kişilerin 3852 kilometrelik yolu geçerek Türkiye’ye geldiği gerçeği sürekli basında ve sosyal medyada gündem olurken, İlhan Şen de bu gündemin içine dahil olacak.

İranlı yönetmen ve senarist Pouria Heidary Oureh imzasını taşıyan yeni dizi projesi insan kaçakçılığının derinliklerine inan hikayesi ile büyük ilgi çekmeye aday gözüküyor.

“One Way Ticket”isimli yeni dizide İlhan Şen, cinayet bürosu elemanı olarak yer alacak.

İnsan kaçakçılığının arka planını yansıtması beklenen, buna engel olmaya çalışan emniyet güçlerinin mücadelesine odaklanan yeni dizinin hikayesi merakla bekleniyor.

Serkan karakterinin insan kaçakçıları ile mücadelesinde ortaya koyacağı performans, İlhan Şen’in uluslararası arenada kendisini göstermesine de bir vesile olacak.