Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisi bitiyor ama Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül ellerinden geleni yaptı

Safir dizisi bitiyor ama Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül ellerinden geleni yaptı

tarafından ker_def

Çekimleri Kapadokya’nın muhteşem atmosferinde gerçekleştirilen Safir isimli atv dizisi için artık sona adım adım yaklaşılıyor. Şimdiye kadar 24 bölümü yayınlanan Safir dizisinin düşük gelmekte olan reytingleri sonrasında atv’nin sabırlı davranması dizi hayranlarını memnun eden bir gelişmeydi.

Pazartesi akşamları yayınlanan ve ilk bölümlerinde çok iyi reytingler elde eden Safir, biraz da hikayesinin izleyicileri kızdırmasının da sonucu olarak yavaş yavaş izleyici kaybı yaşadı. Sezon sonuna kadar devam etmesi beklense de atv’nin sabrı artık kalmadı ve dizinin 26. bölümde final yapacağı kulislere sızdı.

Safir dizisinin bitimine 2 bölüm kala, sosyal medyada dizinin kemikleşmiş izleyici kitlesi tarafından tepki mesajları paylaşılıyor. Ancak bu gelişme Safir dizisinin devamını sağlayacak bir durum değil.

Dizinin başrollerinde yer alan Özge Yağız, Burak Berkay Akgül ile İlhan Şen’in ise üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yaptıklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizinin bu noktaya kadar gelmesi, oyuncuların hikayede kendilerine verilen sorumlulukları başarılı şekilde yerine getirmelerinin de bir sonucu oldu.

Özellikle Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisinin izleyicileri diziye çektiğini söyleyebiliriz. Bu ikili sosyal medyada da son dönemde sıklıkla gündem oldu.

Sonuç olarak, atv’nin büyük bir iddia ile yayına aldığı, hikayesi ile güçlü bir dram işi olarak öne çıkan Safir dizisinin 26. bölümde final yapması bekleniyor.

Bu noktaya kadar bile gelmesi bir dizi için başarı sayıldığı için, tüm ekibin işlerini başarıyla yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.