Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin senaristinin kaleminden Tolga Sarıtaş’a yakışan yeni rol!

Çukur dizisinin senaristinin kaleminden Tolga Sarıtaş’a yakışan yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolga Sarıtaş hayranları yeni dizisiyle ilgili bilgileri merakla takip ediyor. Oyuncunun başrolünde yer alacağı Bir Gece Ansızın isimli dizi projesi için Hafsanur Sancaktutan’a da teklif yapıldı. Sancaktutan bu teklifi doğrularken henüz ne karar alındığı netleşmedi. Ancak oyuncunun projeye sıcak baktığı ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir Saruhanlı karakterinin kız kardeşi rolünde Hafsanur Sancaktutan’ı görebilirsiniz. Peki nasıl bir dizi izleyicileri bekliyor? Tolga Sarıtaş’ı nasıl bir rolde izleyeceksiniz? Hikayenin detayları neler… Bu konuda ilk bilgiler ortaya çıktı.

Çukur dizisinin senaristinin kaleminden Tolga Sarıtaş'a yakışan yeni rol! 7

4 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un hikayeyi yazıyor olması büyük önem taşıyor. Hem gerilimi hem aksiyonu hem de duygusal sahneleri çok başarılı şekilde yazabilen Gökhan Horzum, yine kalemini konuşturacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre de Tolga Sarıtaş farklı bir rolle izleyenlerini şaşırtacak. Ay Yapım imzalı yeni dizi için titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor ve senaryo bunun en önemli kısmını oluşturuyor.

Hikayeye göre kardeşi Mehmet Ali el yıllar önce küsen Emir Saruhanlı, bir uçak kazasında ölecek. Anadolu’da sıradan bir hayat süren Emin Saruhanlı’nın ölümü çocuklarının hayatını değiştirecek. Kadir karakterinde Togla Sarıtaş yer alacak ve yaşanan bir mesele yüzünden babasına karşı gelen Kadir, ayrıca hapse düşecek. Emin Saruhanlı’nın ölümünün ardından ise hikayede yeni bir dönem başlayacak ve Tolga Sarıtaş da Bir Gece Ansızın dizisinin başrolü olarak hayranlarına yeteneklerini sunacak.