Ana sayfa Sosyal Medya Diren Polatoğlu, Üç Kuruş’ta herkesi en çok şaşırtan oyuncu oldu!

Diren Polatoğlu, Üç Kuruş’ta herkesi en çok şaşırtan oyuncu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde yer alan isimlerden birisi de Diren Polatoğlu… Seri katil İrfan karakterini canlandıran oyuncu, diziye ismini veren üç kuruş yüzük ritmi ile öne çıktı. İrfan karakteri birçok dizi hayranı tarafından çok merak edildi.

Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisi başrollerde yer alıyor belki ama birçok dizi hayranı en çok da İrfan’ın hikayesini merak etti. Diren Polatoğlu da gizemli ortama daha da gizem katacak performansı ile dikkatleri çekti.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da bu karaktere dikkat çekti. Hikayesi en çok merak edilen karakterin İrfan olduğunu ifade eden yazar, “Dizide merakla beklenen, hikayesi olan tek karakter” diyerek de ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

Diren Polatoğlu, Üç Kuruş'ta herkesi en çok şaşırtan oyuncu oldu! 7

Diren Polatoğlu’nun ilerleyen bölümlerde daha çok öne çıkması ve izleyicileri de fazlası ile heyecanlandırması bekleniyor.

Sina Koloğlu’nun bir eleştirisi daha var. Özellikle Kartal ile Efe sahnelerine dikkat çeken yazar, iki başrol oyuncusunun diyaloglarında sorun olduğunu ifade etti.

Sina Koloğlu, başrol sorumluluğunun ağır olduğunu hatırlattı ve bazen ne söylediklerinin anlaşılamadığını belirtti. Yazar, yapım ekibinin bu konuya dikkat etmesi gerektiğine de gönderme yaptı.