Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti sezon finalinde hangi sürprizler yaşanacak?

Kızılcık Şerbeti sezon finalinde hangi sürprizler yaşanacak?

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin heyecanla beklenen sezon finalinden yeni tanıtımı izleyiciyle buluştu. Tanıtım, Ünallar’ın evinde büyük bir kaosun yaşanacağının sinyalini verdi.

Cuma akşamları ekranlara gelen ve bu sezon da çok büyük başarılar elde eden Kızılcık Şerbeti dizi projesi 66. bölümü ile birlikte yaz dönemi için izleyicilerine veda ediyor. Dizinin üçüncü sezonda da devam edecek olması hikayeye izleyicilerin büyük ilgi göstermesinin bir sonucu oldu.

66. bölüm ikinci sezon finalinde yaşanacak sürprizler de merakla bekleniyor. Bazı karakterlerin diziye veda edeceği de biliniyor ve bu yüzden de izleyiciler bir hayli merakla Cuma akşamını bekliyor.

Yayınlanan tanıtımda bir arada olması merakla beklenen Nursema ve Rüzgar’ın teknede baş başa buluşması dikkat çekerken, hamile olan Alev’in, Abdullah’a kızarak Berlin’e uçak bileti alması akıllarda soru işareti bıraktı. Görkem ve Ömer’in geçmişte yaşadıkları ilişkinin ortaya çıktığı tanıtımda, Fatih’in öfkeden gözü dönerken Ömer ve Abdullah’ın tartışması izleyenleri şoke etti.

Kıvılcım’ın duyduklarından dolayı sarsıldığı nefes kesen anlarda, Nilay’ın korku içindeki “Biri düştü!” sözleriyle verdiği haber tanıtıma damgasını vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!