Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Fox TV’den sonra şimdi de Kanal D ekranında!

Eda Ece, Fox TV’den sonra şimdi de Kanal D ekranında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’da başarılı performansı ile iyi bir çıkış yakalayan Eda Ece, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Dizideki karakterin tutması ve oyuncunun da doğaçlama performansı ile çok beğenilmesi Yasak Elma’nın bu iyi günlere gelmesinde önemli bir faktör oldu.

Eda Ece, oyunculuk konusunda kendisini daha çok geliştirdiği 4 yıllık dönemde kendisine çok şeyler kattı. Sette iyi bir arkadaşlık ilişkisi de kuran oyuncu, özel hayatı ve iş yaşamı ile mutlu günler yaşıyor. Oyuncunun Yasak Elma dizisinde yeni bir projesi daha olduğu ortaya çıktı.

Medyapım’ın dünyanın birçok ülkesinde büyük beğeni kazanan The Masked Singer isimli yarışma programını Türkiye’ye getirme çabaları, Eda Ece için yeni bir fırsat penceresi açtı.

Kanal D’nin satın aldığı program Maske Kimsin Sen ismi ile yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. Programı Tansel Öngel sunacak ve her hafta da ünlü isimler farklı kostümler eşliğinde kendilerini gizleyerek yarışmada yer alacak.

Eda Ece, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol ise programda dedektif olarak yerlerini alacak. Çok ilgi çekici bir konsepti olan yeni yarışma programı için büyük bir hazırlık yapıldı.

Maskalerin altında kimlerin olduğunu bulmaya çalışacak olan dedektiflerin ortaya koyacağı ilginç anlar, ünlü isimlerin kendilerini saklamak için yapacakları ile Maske Kimsin Sen yarışması bir hayli ilgi çekici olacaktır.

Stüdyodaki izleyicileri ise performanslarına bakarak maskenin altındaki kişiye oy verecek ve en az oyu alan ünlü isim maskesini açarak yarışmaya veda edecek.