Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün’de afiş yayınlandı, geri sayım başladı! Ancak izleyici umutsuz!

Elbet Bir Gün’de afiş yayınlandı, geri sayım başladı! Ancak izleyici umutsuz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin çekimleri çoktan başlayan ancak bir süredir elinde beklettiği Elbet Bir Gün dizisi pazar günü başlıyor. Yeni dizinin afişi yayınlandı. Ancak izleyici Elbet Bir Gün için umutsuz.

Yayın döneminin başlamasından sadece iki ay geçmesine rağmen şu ana kadar üç dizisi final yapan Fox TV yeni bir dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrollerini Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün üstlendiği Elbet Bir Gün dizisi 7 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yeni dizinin afişi yayınlandı. Ekip de yayın için geri sayıma başladı. Çarpıcı konusuyla dikkat çeken dizi merakla beklense de izleyici dizinin tutmayacağı konusunda hemfikir. Bu ortak kanının sebebi dizi değil rakipleri ve yayınlandığı kanal.

Elbet Bir Gün'de afiş yayınlandı, geri sayım başladı! Ancak izleyici umutsuz! 7

Pazar akşamları öylesine iki güçlü dizi var ki karşısına ne koysanız boşuna kürek çekiyor. TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı tüm reytingleri silip süpürüyor, rakiplerine de bir şey kalmıyor.

Nitekim daha önce pazar akşamları yayınlanan Fox TV dizileri Uzak Şehrin Masalı ve bu hafta final yapan Yalancılar ve Mumları aynı sonla karşılaştı. Her iki dizi de güçlü rakiplerinin karşısında ayakta kalamadı. Ve fazla şans tanımayan yayıncı kanal Fox TV anında iki dizinin ipini çekti.

Tüm bu yaşananlar da haliyle izleyicinin yeni dizi Elbet Bir Gün hakkında umutsuz olmasına yol açıyor. Eğer Elbet Bir Gün reytinglerden iyi bir sonuç alırsa bu büyük bir başarı olacak. Elbet Bir Gün dizisinde hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için büyük çaba harcayan Nesime ve Feride kardeşlerin hikayesini izleyeceğiz.