Ana sayfa Sosyal Medya Yalancı’da Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci oyunculuklarıyla sosyal medyayı salladı!

Yalancı’da Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci oyunculuklarıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’yi bir araya getiren dizisi Yalancı dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitledi.

Cuma olan yayın günü Salıya alınan ve  ilk 6 bölümü reytinglerde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen dizinin yayınlanan 7. bölümünde gerilim ve heyecanın dozu giderek arttı.

Dizide ‘Mehmet Emir’ karakterini canlandıran Salih Bademci ile ‘Deniz’ karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu’nun performansları sosyal medyaya damga vurdu.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; Mehmet Emir ve Deniz arasındaki kovalamaca oyunu giderek tehlikeli bir hal almaya başladı. Mehmet Emir karanlık sırlarını bir bir Deniz’e anlattı. Sosyal medyada ikilinin oyunculuğuyla ilgili pek çok övgü dolu yorum yapıldı.

Yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’ye Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı ve Özgür Şahin eşlik ediyor.