Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’dan yeni dizi geliyor, Medyapım arkasında iş sağlam!

Elçin Sangu’dan yeni dizi geliyor, Medyapım arkasında iş sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisinde büyük çıkış yaptıktan sonra yer aldığı projeler nedeniyle sıkıntılar yaşadı. Yaşamayanlar isimli dijital dizisi çok eleştirilen Sangu, Çarpışma isimli dizide ise beklentilerin altında kalan performansı ile hayranlarından eleştiriler almıştı. Geçen sezon oyuncu İyi Günde Kötü Günde isimli romantik komedi dizisiyle ekrana geri döndü ama bu dizi de sadece 6 bölüm sürdü.

9 Kere Leyla isimli sinema filmi ile de konuşulan Elçin Sangu, bir süredir diziler konusunda suskunluk yaşıyordu. Ancak oyuncunun yaptığı bir görüşme hayranlarını çok mutlu etti. Türkiye’nin en ünlü yapımcılarından Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile bir araya gelen Elçin Sangu, yeni bir proje olduğunu saklamadı.

“Daha yeni konuştuk” diyerek henüz proje ile ilgili netlik olmadığını anlatan oyuncu, konuştuklarını ve görüşmeye devam edeceklerini vurguladı. Yeni bir dizi projesi için görüştüğünü de açıklayan Elçin Sangu, yakında bir sürpriz ile hayranlarının karşısına çıkacak gibi duruyor.

Televizyon mu yoksa dijital dizi mi? Bu soru son dönemde birçok ünlü ismin de karşılaştığı bir soru oluyor. Elçin Sangu, reytinglerle çok ilgilenmediğini, daha çok özgürlük boyutu ile ilgilendiğini söyledi.

Elçin Sangu'dan yeni dizi geliyor, Medyapım arkasında iş sağlam! 3

Oyuncu, “Özgürlük tarafından düşünürsek, internet platformları daha özgür olduğu için daha cazip gibi geliyor ama Fatih bey de bu konularda özgürlükçü, o yüzden olabilir” diyerek televizyon dizilerine de açık kapı bıraktı.

Eski menajeri Başar Okay ile de davalık olan Elçin Sangu, 6 yıldır bu konu ile uğraştığını söyledi. Oyuncu, kendinden çok emin olduğunu ve ne yaptığını iyi bildiğini de söyledi. Sangu, bu sene tatil yapmak gibi bir durumunun olmadığını ve yeni dizi projesinin de yaz aylarında başlayacağını doğruladı.

Elçin Sangu, “Olsun ama güzel, çalışmayı seviyorum. Tatilden daha çok çalışmayı seviyorum” diye konuştu. Son 1,5 yıldır pandemi sürecinde pek fazla iş yapamadığını da anlatan oyuncu, tatil yapmayı değil çalışmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.