Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elçin Sangu ile Barış Arduç buluşması nostalji yaşattı! Elçin Sangu’nun dizi tercihi dikkat çekti!

Elçin Sangu ile Barış Arduç buluşması nostalji yaşattı! Elçin Sangu’nun dizi tercihi dikkat çekti!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile Barış Arduç partner olarak çok iyi bir başarı elde etti. Her iki oyuncu için de bu proje kariyer sıçraması olarak tarihteki yerini aldı.

İki oyuncunun da iyi bir enerji yakaladığı, dizi hayranlarını kendilerine hayran bıraktığı, performansları ile öne çıktığı ve yeteneklerini sergiledi bir başarı hikayesi ortaya çıktı.

İşte bu başarı hikayesinin adı olan Kiralık Aşk dizisi sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde de yayınlandı ve geniş kitleleri etkiledi. Dizinin başarısı sonrasında iki oyuncunun da kariyerlerinde müthiş bir sıçrama yaşandı ve onlar için hayat diziden sonra çok farklı bir başarı çıtasına yükseldi.

İkili yıllar sonra oy kullanmak için gittikleri okulda tesadüfen buluştu. Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun birbirlerine sarılması, samimi halleri, hayranlarını çok memnun etti. İkilinin hayranları Kiralık Aşk nostaljisi yaptı ve sosyal medyada bu yönde birçok paylaşımda bulunuldu.

Şu anda proje olarak bir şey yapmadığını, dinlenmekte olduğunu ifade eden Elçin Sangu, “Şu an bir şey yapmıyorum, dinleniyorum. Zaten yaz geliyor” açıklamasında bulundu.

Televizyon ekranında Bahar ve İnci Taneleri dizi projelerini takip ettiğini açıklayan ünlü oyuncu, meslektaşı Demet Evgar’ı da övdü. Bahar dizisi ile geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Demet Evgar’ın meslektaşlarını da ekrana çekmesi önemli bir detay olarak gözüküyor.

Elçin Sangu, şunları söyledi. “Bahar dizisini takip ediyorum. Demet Evgar’ın oyunculuğuna kimse bir şey söyleyemez. Kendisi çok başarılı, çok güzel, çok başarılı, çok da severek takip ediyorum. Bir de arkadaşım oynuyor, İnci Taneleri çok güzel.”

Elçin Sangu, İnci Taneleri dizisini arkadaşı Selma Ergeç için izlemekte olduğunu da ifade etmiş oldu.