Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ile Barış Arduç’un isimlerinin hala Kiralık Aşk ile yayılıyor olması ilginç değil mi?

Elçin Sangu ile Barış Arduç’un isimlerinin hala Kiralık Aşk ile yayılıyor olması ilginç değil mi?

tarafından ker_def

Barış Arduç ve Elçin Sangu ikilisinin parlamasını sağlayan dizinin ismi Kiralık Aşk idi… Türkiye’de büyük ilgi görmesinin ardından yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine ulaşan proje, romantik komedi dizilerinin en başarılılarından birisi olarak Tük dizi tarihine altın harflerle yazıldı.

Elçin Sangu ile Barış Arduç ikilisinin oluşturduğu duygu yoğunluğunun bu iki ismin parlamasını sağladını, partnerliklerindeki uyum ve enerjinin de hala projeyi gündemde tutmakta olduğunu da söylemek gerekiyor.

Türkiye’de Kiralık Aşk dizisi tekrar bölümleri ile yine izleyici çekmeyi başarsa da asıl büyük başarı yurt dışında kaydedildi.

Dizi birçok ülkede yayınlandı ve birbirinden çok farklı kültürlerdeki insanlar bu projenin sıcaklığı ile aynı duyguları yaşadı.

Barış Arduç ve Elçin Sangu ikilisinin bu projeden sonra yaptığı diziler de önemliydi ve onların kariyerlerine çok iyi geldi ama Kiralık Aşk başkaydı.

Dizinin hala gündemde olduğunu hatta Paraguay’ın Telefuturo kanalında yayınlanmaya başlanacağını belirtmek güçlü bir mesaj verme halini de anlatıyor.

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un isimlerinin hala Kiralık Aşk ile yayılıyor olması ilginç değil mi? 7

Birçok dizi çekiliyor veya şimdiye kadar binlerce dizi projesi yapıldı. Ancak hala ismi bilinen, dünya çapında yayılabilen az sayıdan yapım var. İşte Kiralık Aşk aradan yıllar geçmiş olsa bile değerini kaybetmeyen bir yapım olarak öne çıktı.

İki başral oyuncusu da daima bu proje ile anılıyor ve onların kariyerlerinde Kiralık Aşk’ın yeri bambaşka.

Peki bu durum Elçin Sangu ve Barış Arduç için bir başarı mı yoksa, diğer işlerini gölgeleyen bir durum mu?

Bu sorunun yanıtı herkes için farklı olabilir ama bir gerçek var ki, iki ünlü ismin dünya çapında adlarını duyurmaya devam etmelerinin en önemli nedenlerinin başında Kiralık Aşk dizisi geliyor.