Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya veda ettiği Kırmızı Oda dizisinde bir rekor kırdı!

Erkan Petekkaya veda ettiği Kırmızı Oda dizisinde bir rekor kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bu sezon Kırmızı Oda dizisinde göründü ve konuk olarak katıldığı yapıma bir rekor ile veda etti. Oyuncu hayranlarını da canlandırdı karakter ile adeta mest etti.

Kırmızı Oda dizisine katılan konuk oyuncular genellikle 5-6 bölüm kalırken, en uzun süre kalan isim Erken Petekkaya olarak öne çıktı. Bu anlamda bir rekor kıran oyuncu tam 21 bölüm boyunca dizide performansını sergiledi. Başarılı Sadi sunumuyla izleyicileri kendisine hayran bırakan oyuncu, aslında 5-6 bölümlük konuk olarak girmişti.

Ancak dizi hayranları bu karakteri çok sevdi ve Sadi’nin çocukluk ve gençlik yıllarına da hikaye götürüldü ve böylece oyuncu dizide en uzun süreli konuk oyuncu olma unvanını elde etti.

Erkan Petekkaya, final çekimleri öncesinde yaşadığı bağırsak sorunları nedeniyle ameliyat oldu ve hemen ertesi gün zorlukla çekimleri tamamladı. Oyuncunun bu özverisi de dikkatlerden kaçmadı.

Kırmızı Oda dizisinin ekibi ile veda pozları veren Erkan Petekkaya, herkese teşekkür etti. Oyuncu, veda sözlerinde şunları yazdı: “Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun @kirmizioda.dizi ve fotoğrafta olmayan aklımızda olan tüm emek verenlere Teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım Sadi hepimizin birlikte yarattığımız bir adam . O olmak istediğimiz Adam gibi Adam oldu . Birlikte yaptık hep birlikte. Bizi izleyen tüm seyircilerimize de ayrıca çok teşekkürler.”

Sadi karakterinin Kırmızı Oda dizisine vedası da izleyicileri bir hayli üzdü. 42.bölüm sezon finalinde o veda anlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.