Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya, ameliyat oldu bir gün sonra izleyici için sete çıktı!

Erkan Petekkaya, ameliyat oldu bir gün sonra izleyici için sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın yaşadığı sağlık sorunu Kırmızı Oda dizisinin fragmanında yer almayınca ortaya çıktı.

42. ve final bölümü dün akşam ekrana gelen Kırmızı Oda’da uzun süredir bulunan Erkan Petekkaya, sezon finali çekimlerini güçlükle yetiştirdiğini anlattı. Bunun nedeni ise oyuncunun yaşadığı sağlık sorunu…

Kırmızı Oda dizisinin sezon finali öncesinde yayınlanan fragmanda Sadi karakteri yoktu. İzleyiciler de bu durumu biraz garipsedi ve neler olduğunu sorguladı. Sosyal medyada da bu konu çok soruldu. Bu durumun altından ise Erkan Petekkaya’nın büyük bir özverisinin detayları çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan duyurduğu Petekkaya’nın açıklamasında şu detaylar dikkat çekti:

“Uzun süredir yaşadığım böbrek rahatsızlığım nedeniyle salı günü acilen ameliyata alındım. Sırf seyirciyi düşünerek ertesi gün doktor 3 gün dinlenmem gerektiğini söylediği halde sete gidip sahnelerimi zar zor yetiştirdik. Fragmanda olmamamın tek nedeni budur.”

Erkan Petekkaya, ameliyat oldu bir gün sonra izleyici için sete çıktı! 7

Petekkaya’nın Acun Ilıcalı’ya sosyal medyadan yaptığı tepkinin etkisinin olduğunu düşünenler de vardı. Erkan Petekkaya’nın Acun Ilıcalı’ya sosyal medyadan tepkisi de hafta içinde çok konuşulmuştu ve bunun diziye yansıyıp yansımayacağı da merak konusu olmuştu.

Kerimcan Durmaz’a tv8’de ödül verilmesine sinirlenin Petekkaya, “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” diye mesaj atmıştı. Sonra da şu açıklamayı yapmıştı: “Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun’dan değil ama insanlardan özür dilerim.”