Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya hayranları istihbaratçı Levent rolünü heyecanla bekliyor!

Erkan Petekkaya hayranları istihbaratçı Levent rolünü heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir kez daha dizi projesi ile gündemde yer alıyor. 1970 yılında dünyaya gelen ve Türk dizileri ile sinema filmlerindeki başarılı performansları ile güçlü bir kariyere sahip olan Erkan Petekkaya, şimdi de yepyeni bir dizide izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yurdaer Okur ve Didem Balçın gibi tecrübeli isimlerle bir arada One Way Ticket isimli dijital dizide Erkan Petekkaya da yer alıyor.

Türk istihbarat görevlisi Levent karakterinde Türk – İran yapımı dijital dizide izleyeceğimiz Erkan Petekkaya daha önce de yine devlet görevlisi rolleri ile göz dolduran performanslar ortaya koymuştu

İnsan kaçakçılığı gibi dünyanın gündeminde yer alan ve Türkiye’de de vatandaşları çok rahatsız eden bir konusu bulunan One Way Ticket dizisi 8 bölümden oluşacak.

Sürükleyici bir hikayesi bulunan dizinin oyuncu kadrosunda Aytaç Uşun, İlhan Şen ve Demircan Kaçel gibi isimler de bulunuyor.

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve İlhan Şen’in de bulunduğu dizi, dev oyuncu kadrosuyla yılın en dikkat çekici projelerinden birisi olarak gösteriliyor.

Dizinin hikayesinde Erkan Petekkaya, Didem Balçın ile partnerlik yapacak. Evli bir çifti canlandıran ikilinin oğlu rolünde ise Demircan Kaçel bulunuyor.

Ünlü yönetmen ve senarist Pouria Heidary Oureh’in kaleminden çıkan ve yönetmen koltuğunda oturduğu “One Way Ticket” dizisi dikkat çeken bir proje olarak gözüküyor.

İlhan Şen, Cinayet Bürosu Komiser Yardımcısı Serdar karakteriyle sevenleriyle buluşacak. Diren Polatoğulları ise Emniyet Müdürü rolüyle yine çok farklı bir rolde izleyicilerini şaşırtacak gibi gözüküyor.