Ana sayfa Sosyal Medya Eski bir oyuncusu daha Leyla ile Mecnun’a geri döndü!

Eski bir oyuncusu daha Leyla ile Mecnun’a geri döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara iddialı bir geri dönüş yapmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun’da çekimler büyük bir heyecanla sürüyor. Eski ekibini yeniden toplamayı başaran diziye, önceden rol alan yeni bir oyuncu da geri dönüş yaptı.

Bir döneme damga vuran ve geçtiğimiz hafta yeniden çekilmeye başlanan Leyla ile Mecnun, arka arkaya sürprizleri patlatmaya devam ediyor. Yapım şirketi, dizinin eski oyuncularının neredeyse tümünü bir araya getirmeyi başarırken projede daha önce yer alan Asuman Dabak’ın da ekibe yeniden katıldığı açıklandı.

Dizinin eski sezonlarında İskender’in eşi, Mecnun’un annesi Pakize karakterine hayat veren Dabak, daha sonra yapımdan ayrılmıştı. Ancak Dabak, yeni sezonda dijital platform Exxen’de yayınlanacak Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinde yeniden rol alacak.

Eski bir oyuncusu daha Leyla ile Mecnun'a geri döndü! 7

Leyla ile Mecnun’un çekimleri İstanbul Kireçburnu’nda son hız devam ediyor. Dizinin görüntü yönetmeni Barbaros Engin de 10 yıl sonra İskender ve Pakize’nin yeniden buluştuğunu gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

2011 yılında başlayan ve 2014 yılında hayranlarının tüm itirazlarına rağmen final yapan dizinin üzerinden yedi yıl geçti. Ancak heyecanından hiçbir şey kaybetmedi.

Yeni bölümleri dijital platformda ekrana gelecek olanda dizinin kadrosu neredeyse eskisinin aynısı. Sadece Leyla’yı oynayacak oyuncu değişti. Yeni bölümlerde Leyla’yı Sefirin Kızı dizisiyle parlayan, son olarak Masumiyet dizisiyle oyunculuktaki yeteneğini gösteren Deniz Işın canlandıracak.

Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür rol alıyor.