Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Eyüboğlu’nun aşkta aradığı şeyler ortaya çıktı!

Ezgi Eyüboğlu’nun aşkta aradığı şeyler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Sempatik tavırları ve güzelliği ile başarılı rollerde yer alan oyuncu Ezgi Eyüboğlu MAG Haziran sayısı için objektif karşısına geçti. Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli TRT1 dizisinde rol alan Eyüboğlu, “Aşkta; huzur, güven, istikrar, karşılıklı, değer vermek, saygı ve birlikte gülebilmek çok önemli” diye konuştu.

Oyuncu iş ile ilgili istediği bir şeyin gerçekleşmesi ile havalara sıçrayacak kadar mutlu olduğunu ifade ediyor. Oyuncu şu ifadede bulundu: “İşle ilgili istediğim bir şeyin gerçekleşmesi beni mutluluktan havalar uçurur.”

Ezgi Eyüboğlu aşk konusunda ise karşısındaki kişiden beklentilerini açıkladı. Oyuncu, “Karşımdaki insanda aradığım en vazgeçilmez özellikler, pratik zeka, algılama hızı, espri kanalımızın aynı olması, tutarlılık ve kendine güvenmesi olur” dedi.

Ezgi Eyüboğlu'nun aşkta aradığı şeyler ortaya çıktı! 7

Duru güzelliği ile büyüleyen Ezgi Eyüboğlu, kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG Haziran sayısı için yanıtladı. Muhteşem Yüzyıl, İntikam gibi başarılı dizilerde canlandırdığı karakterler isminden söz ettiren Eyüboğlu, şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol kadrosunda yer alıyor.

Üniversitede iktisat okurken tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa giriş yaptığını belirten güzel oyuncu, “Her şey çok güzel ve keyifli gidiyor. Teşkilat dizisinin çalışma ortamından çok mutlu ve huzurluyum” diye konuştu. Oyuncu olduğu zamandan bu yana en çok utangaçlığının değiştiğini söyleyen Eyüboğlu, “Hayatımda çok fazla şey değişti ama en belirgin olanı utangaçlık diyebilirim. Eskiden çok utangaç biriydim o biraz hafifledi” ifadelerini kullandı.