Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapınca hayranların çok üzüldüğü Baht Oyunu dizisinden harika bir haber!

Final yapınca hayranların çok üzüldüğü Baht Oyunu dizisinden harika bir haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Türk dizileri yabancı ülkeleri fethetmeye devam ediyor. Güney Amerika’dan Asya’ya kadar onlarca ülkede izlenen dizilerimiz herkesin beğenisini kazanıyor. Yurt dışına açılan dizilerimizden biri de Baht Oyunu oldu.

Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu dizisinde ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen yer almıştı. 15 Haziran’da bir yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu, Kanal D’de yayınlanmış ve kısa sürede kendini çok sevdirmişti.

En büyük rakibi olan Ada Masalı’yla aynı akşam yayınlanmaya başlayan Baht Oyunu, ilk başlarda reytinglerde zayıf gitse de kısa sürede reytinglerini arttırmış ve geniş bir hayran kitledi elde etmişti.

Sonbahara kadar devam eden Baht Oyunu’nun, kış sezonuyla birlikte güçlü rakiplerin de devreye girmesiyle final yapmasına karar verildi Baht Oyunu 12 Ekim’de 17.Bölümüyle ekranlara veda etti.

Final yapınca hayranların çok üzüldüğü Baht Oyunu dizisinden harika bir haber! 7

Türk izleyicilerin kalbini fetheden ve Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın kariyerinde önemli bir sıçrama yapmasını sağlayan Baht Oyunu şimdi de Asya ülkelerinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ARC Film tarafından çekilen dizi Asya TV Forum 2021’de Asyalı kanalların huzuruna çıkıyor.

Asya pazarına hitap eden içerik fuarı bu yıl da ATF Online+ adıyla dijital olarak düzenlenecek ve 1-3 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Kanal D International etkinliğe Baht Oyunu’nun (Twist Of Fate) yanı sıra Üç Kız Kardeş (Three Sisters) ve Aşkın Tarifi (Recipe of Love) dizileriyle televizyon kanalı yöneticilerinin karşısına çıkacak.

Baht Oyunu’nun konusu şöyleydi:

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada (Cemre Baysel), tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki… Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar (İdris Nebi Taşkan) tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora (Aytaç Şaşmaz) çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.