Ana sayfa Dizi Haberleri Süleyman Çakır karakteri için Oktay Kaynarca herkesin beklediği mesajı verdi!

Süleyman Çakır karakteri için Oktay Kaynarca herkesin beklediği mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinde fenomen olan Süleyman Çakır karakteri sektörde bir efsane olarak yaşamaya devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın yıllar önce canlandırdığı bu karakter için hala sosyal medyada büyük bir etkileşim yaşanıyor.

Süleyman Çakır’ın sözleri ve görüntüleri paylaşılarak, karaktere duyulan özlem sıklıkla dile getiriliyor. Oktay Kaynarca da bu karakteri canlandıran oyuncu olduğu için sürekli Süleyman Çakır ile birlikte anılıyor. Hatta oyuncunun yeniden bu karakter ile bir şekilde izleyicilerle buluşabileceğine yönelik iddialar da ortaya atılıyor.

Peki gerçekte durum ne? Oktay Kaynarca’nın Süleyman Çakır karakteri konusunda bir planı veya arzusu var mı? İşte bu soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi hayranlarını üzecek sözler söyledi.

Mantık çerçevesinde bu tür iddiaları ortaya atanların ne kadar hatalı olduğunu aktaran Oktay Kaynarca, karakterin yasak haklarının sahibi olmadığını hatırlattı ve şu detayları aktardı:

“Ben de okuyorum bunları, sizin okuduğunuz gibi. Süleyman Çakır mevzusu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Çünkü hakları bizim değil. Bunu yapacak olan arkadaşlar o hakkın sahibi olan arkadaşlardır. Nasıl yaparlar, yaparlar mı, orasını bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz.”

Oktay Kaynarca, bu sözleri ile Süleyman Çakır karakteri konusunda bir plan varsa bile bunu bilmediğini, içinde olmadığını ve yeniden bu karakterin geri dönmesinde bir payının olmayacağını ifade etmiş oldu.