Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Çelik’in Saklı’daki oyunculuğuyla ilgili ilginç yorum!…

Fırat Çelik’in Saklı’daki oyunculuğuyla ilgili ilginç yorum!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Fırat Çelik, yıllar önce hayatımıza Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı ‘Mustafa’ karakteriyle gidi. Sonrasında, Gönül İşleri, Poyraz Karayel, 20 Dakika gibi dizilerde yer alan oyuncu bir süredir setlere ara vermişti ve Fransada’da yaşıyordu.

Ünlü oyuncu 6 yıllık aradan sonra Blu TV özel yapımı Saklı dizisi ile yeniden setlere geri döndü. MAY Productions imzalı Saklı’da Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar ile birlikte rol alan oyuncunun dizideki performansı beğeni topladı.

Diziyi izleyen gazeteci ve yazar Pelin Çini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fırat Çelik’e övgüler yağdırdı. Fırat Çelik, Pelin Çini’nin kendisi hakkındaki yorumlarını kendi instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Fırat Çelik'in Saklı'daki oyunculuğuyla ilgili ilginç yorum!... 7

İki evli insanın yasak aşkını sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden anlatan Saklı’da Pelin Çini Fırat Çelik’in oyunculuğunu, ‘Asap bozucu derecede iyi’ şeklinde yorumladı.

Yayınlandığı dönemde çok ses getiren ve pek çok ödül alan The Affair adlı diziden uyarlanan Saklı, tutkulu bir yasak aşkı gizemli bir cinayet soruşturması etrafında ele alarak, izleyiciyi bir aldatma hikayesinin çok ötesine taşıyor.

İzleyicinin kendisini, karakterlerin yerine koyarak aşkın heyecanına teslim olacağı dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği Can Teker, görüntü yönetmenliğini ise Ahmet Bayer üstleniyor.