Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim’de izleyicinin dileği gerçekleşiyor! Ancak yeni kurban Şengül mü olacak?

Kardeşlerim’de izleyicinin dileği gerçekleşiyor! Ancak yeni kurban Şengül mü olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NGM Medya’nın ATV için çektiği Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelmeye devam ediyor. Son iki bölümde fırtınaların koptuğu dizide bu haftadan itibaren yüzler gülmeye başlıyor. İzleyicinin de çok büyük bir dileği gerçekleşiyor.

Anne ve babasını kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisinin son iki bölümünde fırtınalar kopmuştu. Anne ve babasının Akif yüzünden öldüğünü öğrenen Kadir, intikam almaya giderken kendi canından olmuştu.

Ömer, Asiye ve Emel de anne ve babalarının ardından bir de abilerini kaybetmiş iyice kimsesiz kalmışlardı. Son iki bölümdür gözyaşlarının sel olduğu Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde yüzler nihayet gülmeye başlıyor.

Kardeşlerim dizisinin 4 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmanda Asiye’nin Doruk’a geri döndüğünü ve onu ne kadar çok sevdiğini söylediğini görüyoruz. Öte yandan Berk ve Aybike tarafında da olumlu gelişmeler var.

Sevenler bir araya gelirken Akif cephesinde ise işler hiç parlak değil. Gerçekleri öğrenen Şengül, Akif’in kapısına dayanıyor ve gerçekleri bir bir polise anlatacağını söylüyor. Ancak bu durum Şengül’ün de ortadan yok olmasıyla sonuçlanabilir.

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk’un arası uzun zamandır açıktı. İzleyiciler de Asiye’yi Doruk’a çok kaba ve huysuz davranmakla suçluyordu. Ancak görünen o ki Asiye yine eski haline geri dönüyor ve izleyicinin dileği de gerçekleşiyor.