Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta yarışmasını Turgay Başyayla sunucak!

Gelinim Mutfakta yarışmasını Turgay Başyayla sunucak!

tarafından ker_def

Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapan Turgay Başyayla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu oldu. Birçok ünlü isme emanet edilen programda açık ara en yüksek reytingi uzun yıllar Show tv “lezzet Yolculuğu” programında da yüksek reytingleri göğüsleyen Turgay Başyayla aldı.

Turgay Başyayla, “ Bu işi çok sevdim, hem lezzet hem keyif alıyorum bu tür programlarda… Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah çok keyifli bir programla seyirci karşısında olacağım.” dedi.

TURGAY BAŞYAYLA KİMDİR? 1976 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Turgay Başyayla, aslen Çankırılıdır. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Çankırı’da tamamladıktan sonra Kıbrıs’ta yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Hem şarkıcılık hem sunuculuk yapan Turgay 2000 yılında çıkardığı Nazlıcan isimli albümüyle tanınmıştır. Çıkardığı albümlerin ardından oyunculuk kariyerine de adım atan Turgay Başyayla, “Şizofren Aşk” isimli televizyon filminde başrol oynadı.

2005 yılının mart ayında da Mesut Uçakan yönetmenliğinde TRT’nin önemli projelerinden biri olan “Otel İstanbul’da” başrol oynadı. Aynı yıl temmuz ayında “Anne Yada Leyla” isimli Sinema filmiyle devam etti. 2006 yılında bir dönem filmi olan Harput Fatihi “Belek Gazi” filminde Belek Gazi’yi canlandıran Turgay Başyayla Arslan Kaçar’dan sinema ve oyunculuk dersleri aldı.