Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi bir klişeyi yıktı, herkese büyük ders verdi!

Gönül Dağı dizisi bir klişeyi yıktı, herkese büyük ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı sadece reytingleriyle değil, set ortamıyla da pozitif mesaj veriyor! TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Gönül Dağı dizisinde her hafta izleyicileri fazlasıyla etkileyen sahneler yaşanıyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizinin ekibi, birbirinden farklı duyguları dizi sahnelerinde çok başarılı şekilde izleyicilere sunuyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri o kadar iyi gidiyor ki, birçok dizi yapımcısının ders çıkarması için de önemli bir süreç yaşanıyor. Anadolu halkının yaşamına dair, güzel mesajlar barındıran, farklı duyguları ortaya çıkartan ve gerçekçi bir sunumla bunları ekrana taşıyan Gönül Dağı, entrikanın, silahların ve mafyanın olmadığı bir dizi.

Yani illa ki reyting elde etmek için sert ve kavgacı bir tutum sergileyen dizilere ihtiyaç yok. Gönül Dağı dizisi reyting elde etmenin naif ve güzel bir yolunu daha herkese gösterdi. Böylelikle dizi camiasındaki bir klişe de ortadan kaldırılmış oldu.

Sert, silahların konuştuğu, entrikanın hiç bitmediği diziler tutar şeklindeki inanış, TRT1 dizisi ile birlikte ortadan kayboldu. Dizinin set ortamından gelen videolar da ekibin ne kadar güzel bir işbirliği içinde olduğunu gösteriyor.

Çekimler sırasında çekilen görüntülerde oyuncular ile ekibin ne kadar iyi kaynaştığını görebilirsiniz. Dizi ekibi ayrıca 41 bölümü geride bırakmanın keyfini de pasta keserek kutladı.