Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın umutsuz aşıklarını oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, kamera arkasında bambaşka!

Kanunsuz Topraklar’ın umutsuz aşıklarını oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, kamera arkasında bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncular Esra Bilgiç ve Uğur Güneş, Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar’daki ekran uyumları ile beğeni topluyor. İkili, hayat verdikleri Davut ve Gülfem karakterleriyle ekranda başarılı bir performans sergiliyorlar.

Geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile partner olan Esra Bilgiç, bu kez Uğur Güneş ile birlikte kamera karşısına geçiyor. Ramo’da Sibel olarak beğeni toplayan oyuncu, şimdilerde de 1940’ların Zonguldak’ın da geçen hikayede dönem imajı ve oyunculuğuyla yine çok beğenilmekte.

Uğur Güneş ise bir önceki sezon ilk günden beri yer aldığı yine dönem dizisi olan Atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmıştı. Yılmaz karakteri ile takdir toplayan oyuncu, bu kez madenci Davut olarak izleyici karşısında.

İki oyuncu, Kanunsuz Topraklar dizisinin hazırlıklarına aylar önce başladı ve birlikte at çiftliğinde ata binerek uzun vakitler geçirdiler.

Kanunsuz Topraklar'ın umutsuz aşıklarını oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, kamera arkasında bambaşka! 1

O günlerde hayranları, ikilinin ekran uyumunu merakla bekliyordu. Şimdilerde sevilen diziler arasına giren Kanunsuz Topraklar’da Gülfem ve Davut’un umutsuz aşk hikayesine izleyiciyi bağlamayı başardı iki oyuncu.

Başarılı oyunculukları ile birlikte ekran arkasında da iki oyuncunun iyi dost oldukları yaptıkları paylaşımlara yansımakta. Kısa sürede yakınlık kuran oyuncular, kamera arkasında eğlenceli zamanlar da geçirdiklerini sosyal medyadan gösteriyorlar.

Kanunsuz Topraklar'ın umutsuz aşıklarını oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, kamera arkasında bambaşka! 2

Yine benzer fotoğraflardan bir kaçını Esra Bilgiç instagram sayfasından yayınladı. Bilgiç’in “Uğurcum, canım partnerim” sözü ise iki oyuncunun samimiyetini de ortaya koymakta…

Kanunsuz Topraklar'ın umutsuz aşıklarını oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, kamera arkasında bambaşka! 3