Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi hayranlarına yeni bir şok!

Gönül Dağı dizisi hayranlarına yeni bir şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi son dönemin en çok sevilen dizilerinden birisi oldu. İkinci sezonu da iddialı şekilde devam eden diziye yeni isimler de katıldı. Hikayenin genişlemesi ile birlikte, aşkların da artması dikkat çekiyor.

Cumartesi akşamlarının bir numaralı dizisi olan Gönül Dağı bu hafta 39. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Ancak dizinin gelecek hafta yayınlanması beklenen 40. bölümü ekranda olmayacak.

TRT1’den yapılan duyuruda 13 Kasım Cumartesi günü Gönül Dağı dizisinin olmayacağı bildirildi. Dizinin yerine ise 2022 Dünya Kupası eleme mücadelesi olan Türkiye – Cebelitarık futbol müsabakasını izleyebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisi hayranları milli futbol maçı nedeniyle 40. bölümü önümüzdeki hafta izleyemeyecek. Yeni bölüm bir hafta gecikmeli olarak ekranlara gelecek.  Gönül Dağı dizisinin 40. bölümünün bir aksilik olmaz ise 20 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanması bekleniyor.

Dizinin çekimlerine ise Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisinin ekibinde her şey yolunda gidiyor ve sette neşeli bir ortam var.