Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de arka arkaya iki yeni dizi başlıyor!

Fox TV’de arka arkaya iki yeni dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon birbiri ardına diziler görmektesiniz. 11 dizi projesi ile sezona başlayan Fox TV, bu yapımlardan 3 tanesine 1 ay içinde veda etti. Kanalın yeni projeleri de hazırlanmaya devam ediyor.

Bu yeni projelerden iki tanesini önümüzdeki günlerde ekranlarda göreceksiniz. Pazar akşamları artık Elbet Bir Gün isimli dram dizisi izleyicilerle buluşacak. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi bir dram hikayesi olacak. Elbet Bir Gün, 7 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Bir başka dram projesi olarak da Misafir öne çıkıyor. Fox TV ekranında yeni dizi 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinnde yer aldığı Misafir dizisi de heyecanla bekleniyor. Oasis isimli dizinin yerli uyarlaması olan Misafir yine etkili bir dram hikayesi olacak.

Bizim Hikaye isimli diziden 2 yıl sonra Hazal Kaya yeniden Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin hikayesinde üç çocuklu bir kadının trafik kazası yapmasına neden olan genç bir kız, daha sonra o kişinin ailesinin evinde onlarla kaymaya başlayacak.

Misafir travmatik bir çocukluk geçiren ana kadın karakterinin çerçevesinde farklı duyguları ekrana taşıyacak.