Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde büyük hayaller yıkıldı!

Gönül Dağı dizisinde büyük hayaller yıkıldı!

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, Cumartesi akşamları tüm kategorilerde birincilikler alıyor. Hem tecrübeli hem de genç isimlerin bir arada olduğu dizinin 42. yeni bölümünde yaşanacaklar da merakla bekliyor.

Dizide Semih Ertürk’ün canlandırdığı Veysel ile, Nazlı Pınar Kaya’nın hayat verdiği Cemile karakterlerini yeni bir sınav bekliyor… Döndü ve Muammer’in kaybolan oğulları geri döndü. Doktor Kenan’ın sırrı da böylece ortaya çıktı. Serkan Kuru’nun canlandırdığı karakter diziye ikinci sezon başında katılmıştı.

Kenan’ın gelişi Velsel’i yaralayacak. Veysel ile Cemile’nin zor günleri başlıyor. Dizinin 4 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 42. bölümünde en çok da bu iki karakterin hüzünlü halleri izleyicileri etkileyecek.

Doktor Kenan’ın, Düğüncü Muammer (Ali Düşenkalkar) ve Döndü (Feyza Işık)’nün oğlu olduğunun anlaşılması, tüm aileyi ve kasaba sakinlerini şok eder… Yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçekle, Döndü ve Muammer, oğullarına kavuşmanın sevincini yaşar, kaybolan yılların acısını çıkartmaya çalışırlar. Bu süreçte ise Veysel ve Cemile, hayatlarının en zor günlerini geçirmektedir…

Yıllardır özlemini duydukları ve arsa tapusunu alarak temelini attıkları ev hayalleri, Mezarcı İlyas’ın son dakika kararıyla yerle bir olur…. Senet gününü beklemeden parayı isteyen Mezarcı İlyas’a Veysel’in tepkisi çok sert olacaktır…

Dizide Veysel karakterini yeni bölümde büyük zorluklar bekliyor.