Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka dizi mi yoksa sinema filmi mi yapacak?

Kubilay Aka dizi mi yoksa sinema filmi mi yapacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yaz başında yayınlanan Cam Tavanlar isimli dizide Bensu Soral ile başrolü paylaşan Kubilay Aka’nın yeni bir projesi var mı? İşte bu soruyu hayranları sıklıkla dile getiriyor.

Çukur ve ardından Aşk 101 dizilerindeki performansları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kubilay Aka, son dizisinin sadece 8 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşadı. Ünlü oyuncu, kendisine gelen teklifleri henüz değerlendirme aşamasında.

Eser Yenenler’in DJ performansını dinlemek için dostları Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun ile birlikte etkinliğe katılan Kubilay Aka, şu anda dinlenmekte olduğunu söyledi.

Gazetecilerin yeni proje sorusu üzerine oyuncu, “Dinleniyorum ben de. Bu dönemde gelen projeleri değerlendiriyorum. İçinde olmak istediğimiz, hayal ettiğimiz bir proje olduktan sonra ben de içinde bulunmak istiyorum” diye konuştu.

Kubilay Aka kendisi için dizi ya da sinema filminin önemli olmadığını, hikayenin ön planda olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, eski sevgilisi Miray Daner ile bir davette karşılaşmaları ile ilgili soru üzerine de profesyonel bir iş yaptıklarını ve aynı sektörde olduklarını ve bu tür karşılaşmaların normal olduğunu söyledi.

Oyuncu, salonda karşılaşmadıklarını, görüşürler ise de medeni bir şekilde konuşabileceklerini ifade etti.