Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde hem sevindiren hem de üzen iki gelişme var!

Gönül Dağı dizisinde hem sevindiren hem de üzen iki gelişme var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi son dönemin en başarılı yapımlarından birisi olarak TRT1 ekranında yoluna devam ediyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide hem genç hem de tecrübeli isimler bir arada bulunuyor.

Eskişehir’deki çekimlerine yılbaşı arası verilen dizinin yeni bölümü bu hafta yok. Dizi hayranları bu duruma üzülecek belki ama, ekibin bir süre dinlenmesi gerekiyor ve yeni yılda yeniden çekimler devam edecek.

1 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanmayacak olan Gönül Dağı dizisinin sadece 1 hafta ara verecek olması da bir avantaj. Diğer kanallardaki diziler iki veya üç hafta kadar ara verebiliyor.

Gönül Dağı hayranları için 46. yeni bölümün fragmanı da yayınlandı. 8 Ocak 2022 tarihinde dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizide bir de güzel haber var…

Diziyle ilgili sevindiren gelişme ise yeni bir karakterin daha hikayeye katılacak olması… İlk dizi deneyimini yaşayacak olan Oya İloğulları, hikayeye katılıyor.

Elvan karakterinin hikayede nasıl konumlanacağı şimdiden merak konusu oldu. Oya İloğulları bazı genç yetenekler gibi Gönül Dağı sayesinde kendisini geniş bir izleyici kitlesine tanıtma imkanı bulacak.

Gönül Dağı dizisinde hem sevindiren hem de üzen iki gelişme var! 7

48. bölümde diziye katılacak olan Elvan karakterinin hikayesi de merak ediliyor… Oya İloğulları daha önce reklam filmlerinde yer almış ve müzikle de ilgilenen genç bir yetenek…